NL EN

Voorstelling partners en wagenbestickering

Admin | 19-04-2022 - 06:42

Met trots stellen we de partners voor die ons kampioenschap in 2022 zullen steunen. Dankzij hun inzet is onze organisatie ertoe in staat om de inschrijvingsgelden zo laag mogelijk te houden en tegelijkertijd een maximale kwaliteit voor onze deelnemers aan te bieden.

Met elke partner werden afspraken gemaakt om hun visibiliteit te maximaliseren.

Een belangrijk speerpunt van het partnerschap is de bestickering. Het stickerplan 2022 omvat

  • Zonneband: 1 sticker (St. Paul)
  • Voorbumper: 1x Exterus (nummerplaat), 2x Atrex, 2x VCC
  • Achterbumper: 1x Exterus (nummerplaat), 2x Atrex, 2x VCC
  • Iedere zijkant: 1x Chalet Center, 1x Gentleman's Fair
  • Iedere zijkant: 1 nummerbord. Voor package deals: dit nummerbord is reeds voorzien van jouw deelnemersnummer.
  • Dak: 1 nummerbord. Voor package deals: dit nummerbord is reeds voorzien van jouw deelnemersnummer.


U vindt hier de sponsorbestickering met de benodigde afmetingen. De zonneband en nummerborden kunnen enkel ter plekke afgehaald worden.

Opgelet! Verplichte publiciteitDe bestickering is verplicht. Enerzijds is dit opgenomen in ons sportief reglement, anderzijds willen wij onze partners garanderen dat zij ook de publiciteit verkrijgen die hen beloofd werd.

Iedere deelnemer krijgt zijn stickerpakket bij het afhalen van de transponder. De wagen kan pas aangeboden worden bij de technische controle met een volledig conforme bestickering.

In de afgelopen seizoenen werd de plaatsing van de sponsorstickers soms niet nageleefd waardoor Bravo zijn eigen beloftes aan de partner niet kon waarmaken. We hopen dat we met een strikte naleving van het reglement deze situaties kunnen vermijden waardoor we de kwaliteit en continuiteit van onze kampioenschap kunnen garanderen.