Nieuws

33 posts

Uitnodiging Belcar Awards 2019

Beste historic, youngtimer en nineties piloten, Jullie zijn allen uitgenodigd op de Belcar Awards op 5 december. Een schitterende dag met in de namiddag vrije rijtijd, gevolgd door de Belcar Awards vanaf 18u30. Vergeet jullie niet te registreren. De uitnodiging: SAVE THE DATE: DECEMBER 5TH 2019 On Thursday 5 December […]Lees verder »

Belcar Historic Cup – Nurburgring ontknoping

Nürburgring: Wim Kuijl man van de wedstrijd en de titelontknoping in Belcar Historic Cup. Bij de Historics was het net voor de finale races op de Nürburgring drummen aan de leiding in klasse 2 en waren er voor de start nog een zestal potentiële titelkandidaten. Rekening houdend met de verplichte […]Lees verder »

Belcar Youngtimer Cup – Nurburgring ontknoping

Evertjan Alders en Luc Moortgat pakken titels in Belcar Youngtimer Cup Het seizoen is achter de rug en de kampioenen zijn gekend in de klassen en groepen. 2019 werd gekenmerkt door mooie en grote startvelden en de klassen 2, 3 & 4 waarin de strijd voor de titel duurde tot […]Lees verder »

Nurburgring – Timing + belangrijke info tent UPDATE 13/10

Enkele belangrijke documenten voor alle deelnemers op de Nurburgring Westfalen Trophy, 18-19 oktober. Timing Reglement Doorlaat reglement Nieuw! Reglement voor tenten > 75 m² inclusief oppervlakte truck! Men eist dan van de structuur “a verifiable static analysis and/or a valid model approval and/or an inspection log book” … all documents […]Lees verder »

Nascar Finals Zolder – Timing update + reglement

2019 American Festival Nascar Finals timetable V08 2019 10 06 – American Festival – Reglement – NL 2019 10 06 – American Festival – Reglement – GB 2019 10 06 – American Festival – Reglement – FR

RACB – Rood NTP

De RACB vraagt om aan alle piloten te melden dat het oude rode boekje van de NTP niet meer geldig is en moet vervangen worden door het witte boekje. Dit wil zeggen dat iedere piloot die nog een rode boekje heeft van zijn auto, het officieel RACB aanvraagformulier voor een […]Lees verder »

Nascar Finals Zolder – UPDATE

Beste piloten, Enkele updates ivm het volgende raceweekend te Zolder. Paddock We zullen plaatsnemen op Paddock 0. Nieuwe tijdschema Het nieuwe tijdschema vindt u hier:  2019 American Festival Nascar Finals timetable V08. De scrutineering momenten van de BHC/BYC zijn hier ondermeer in opgenomen. (vrijdagnamiddag en zaterdagochtend) Inkomkaarten piloten Iedere piloot […]Lees verder »

Nascar Finals Zolder timetable

Het tijdschema voor de Nascar Finals is bekend. Kwalificatie zaterdag 5 oktober 11u15-11u45 Race 1 zondag 6 oktober 10u30-10u55 Race 2 zondag 6 oktober 17u25-17u55 Het volledige programma vindt u hier