Verslag jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering was opnieuw een prettig weerzien met een groot deel van onze piloten. 
Er werd, net zoals de voorbije jaren, lekker gegeten, gedronken en gelachen. Voorzitter Mahieu blikte terug op het afgelopen seizoen en vooruit op seizoen 2019. 

In het komende seizoen zullen de Historics en de Youngtimers/Nineties weer gezamelijk rijden. De start wordt wel gescheiden gegeven. Hierdoor ligt er een limiet op het aantal beschikbare packagedeals (48). Bovendien lopen de inschrijvingen vlot binnen. Wees dus zeker op tijd met uw inschrijving voor de package deal!

Bij het terugblikken werd naar jaarlijkse gewoonte een mooie reeks van prijzen en bekers uitgedeeld. Een kort overzicht:

De BRAVO Ambassadors voor 2019

Jaarlijks worden er een aantal BRAVO ambassadors verkozen. Dit jaar werden Marice Damseaux en Robert-Jan ’t Hoen in de bloemetjes gezet vanwege hun jarenlange geschiedenis bij Bravo en bijbehorende knappe resultaten. 

Rookie of the Year

Voor de eerste keer werd de ‘Rookie of the year’ trofee uitgereikt. Ben Thaens werd in zijn eerste seizoen kampioen in klasse 4C en mag daarom deze titel op zijn naam schrijven.

Trofee Racing Box

Medesponsor en leverancier van Historic wagens, Racing Box, schenkt ieder jaar een authentiek schilderij aan de winnaar van de wagens met een FIA HTP. Dit jaar zegevierde  Guy François weer in klasse 1.

Trophee des Ardennes
De ‘Trophee des Ardennes’ is de prestigieuze prijs voor de meest geliefde persoon op de paddock en wordt uitgereikt door een stemming onder de piloten. Tom Laureys mocht dit jaar de wisselbeker in ontvangst nemen van Michel Kowaleski, de winnaar van seizoen 2017. 

De aanwezige Historic laureaten

De aanwezige Youngtimer en Nineties laureaten

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *